I suggest you ...

0.5.0b for windows doesn't work out

0.5.0b for windows doesn't work out
I used "0.5.0b1/b2 - Windows x86 for PHP <= 5.3.8 (VC9) " with php 5.3.8 (in wamp 2.2a),it doesn't work.

After that, I tryed "Phalcon 0.5.0b1/b2 - Windows x86 for PHP > 5.3.8 (VC9)" with php 5.3.13 (in wamp2.2e), it doesn't work neither.

With the "Tutorial 1" 's code ,always the same error message:
"PhalconException: IndexController controller class cannot be loaded"

I checked many times. There was no wrong with my code.

With "invo-5.0", beta2 made httpd.exe error. With beta1, I got this error:
( ! ) Fatal error: Class 'Phalcon\Mvc\User\Plugin' not found in C:\Server\wamp\www\invo5\app\plugins\Security.php on line 4.

And 0.4.5 does well.

1 vote
Vote
Sign in
Check!
(thinking…)
Reset
or sign in with
  • facebook
  • google
    Password icon
    I agree to the terms of service
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    Lee shared this idea  ·   ·  Admin →

    8 comments

    Sign in
    Check!
    (thinking…)
    Reset
    or sign in with
    • facebook
    • google
      Password icon
      I agree to the terms of service
      Signed in as (Sign out)
      Submitting...
      • Ged Quayle commented  · 

        I got it, then noticed that it was trying to load the index controller before the index controller had been written. So I put a skeleton IndexController in the controllers folder and problem solved :)

      • Mehdi Ben Rejeb commented  · 

        i have use phalcon 1.3.4 when i want generate my models with web tools i got this message Adapter is not supported and 6 notice

      • Lee commented  · 

        Hi, Phalcon. I think this should be changed in the documentation.

      • Lee commented  · 

        I find the reason:

        $loader->registerDirs(array('../app/controllers/', '../app/models/'));
        should be:
        $loader->registerDirs(array('../app/controllers/', '../app/models/'))->register();

      • Lee commented  · 

        Invo goes well, but the tutorial does not. still checking...

      • Lee commented  · 

        Same error again. Very confused.

      Feedback and Knowledge Base